Uzkodu pasūtījums

Bēru mielasts

Jubilejas mielasts

Konditorejas pieprasījums

Pasūtījumi tiek pieņemti:
Elektroniskie no pirmdienas līdz piekdienai 8:00-17:00
Telefoniski no pirmdienas līdz piekdienai 7:30-18:00, Sestdienās 8:00-17:00, Tel. nr. 65055208

ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.3

Bēru mielasts

Tradicionālais bēru mielasta sākums:

  • Glāze mājas vīna
  • Smilšu mīklas groziņš ar dzērvenēm un šokolādes krēmu
  • Cāļa gaļas buljons ar svaigiem garšaugiem un buljona pīrādziņu

Aukstās uzkodas:

  • Rosols ar kūpinātu gaļu
  • Zaļo lapu salāti medus – sinepju aizdarā ar cietā siera drumstalām
  • Svaigu kāpostu salmiņi ar gurķi un zaļumu eļļas mērci
  • Baltā zivs cepta kraukšķīgā panējumā, pasniegta ar čilli mērci
  • Gaļas plate no pašu gatavotām ruletēm ar marinētiem dārzeņiem
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Cūkgaļas karbonāde kraukšķīgā panējumā
  • Baltās zivs fileja cepta zaļumu – siera garozā
  • Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
  • Sautēti kāposti
  • Saldkrējuma mērce

Deserts:

  • Biezpiena krēms ar zemeņu mērci
    vai
  • Aveņu krēms ar vaniļas mērci

Dzērieni:

  • Tēja / kafija
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei – 23.30 no personas.

Papildus pie kafijas ispēja izvēlēties kliņģeri vai plātsmaizi. Cena atkarīga no izvēlētā produkta un daudzuma.

Telpu īre – 1.stāva mazā banketu zāle- 50.00 ( 3h ). Līdz 25 personām.

  • Par katru nākamo stundu darba laikā- 15.00 EUR.

Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 70.00 EUR ( 3h ). Līdz 50 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 20.00 EUR.

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle -​ 70.00 EUR ( 3h ). Līdz 50 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā- 25.00 EUR.

Korķa nauda 1.50 EUR ar PVN no personas. Ziedi 10-15 EUR.
Apkalpošana: līdz 30 personām 65 EUR, līdz 40 personām 85 EUR, 50+ personas 110 EUR.

Visas cenas norādītas ar PVN.


ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.2

Bēru mielasts

Tradicionālais bēru mielasta sākums:

  • Glāze mājas vīna
  • Smilšu mīklas groziņš ar dzērvenēm un šokolādes krēmu
  • Cāļa gaļas buljons ar svaigiem garšaugiem un buljona pīrādziņu

Aukstās uzkodas:

  • Rosols ar kūpinātu gaļu
  • Svaigu kāpostu salmiņi ar gurķi un zaļumu eļļas mērci
  • Baltā zivs cepta kraukšķīgā panējumā, pasniegta ar čilli mērci
  • Gaļas plate no pašu gatavotām ruletēm un marinētiem dārzeņiem
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Cāļa krūtiņas karbonāde sacepta putotā oliņā
  • Cūkgaļas karbonāde kraukšķīgā panējumā
  • Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
  • Sautēti kāposti
  • Saldkrējuma mērce

Deserts:

  • Biezpiena krēms ar zemeņu mērci

vai

  • Aveņu krēms ar vaniļas mērci

Dzērieni:

  • Tēja / kafija
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei – 21 EUR no personas.

Papildus pie kafijas iespēja izvēlēties kliņģeri vai plāstmaizi. Cena atkarīga no izvēlētā produkta un daudzuma.

Telpu īre – 1.stāva mazā banketu zāle- 50 ( 3h ). Līdz 25 personām.

  • Par katru nākamo stundu darba laikā- 15 EUR.

Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 70 EUR ( 3h ). Līdz 50 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 20 EUR.

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle -​ 70 EUR ( 3h ). Līdz 50 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā- 25 EUR.

Korķa nauda 1.50 EUR ar PVN no personas. Ziedi 10-15 EUR.
Apkalpošana: līdz 30 personām 65 EUR, līdz 40 personām 85 EUR, 50+ personas 110 EUR.

Visas cenas norādītas ar PVN.

ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.1

Bēru mielasts

Tradicionālais bēru mielasta sākums:

  • Glāze mājas vīna
  • Smilšu mīklas groziņš ar dzērvenēm un šokolādes krēmu
  • Cāļa gaļas buljons ar svaigiem garšaugiem un buljona pīrādziņu

Aukstās uzkodas:

  • Rosols ar kūpinātu gaļu
  • Svaigu kāpostu salmiņi ar gurķi un zaļumu eļļas mērci
  • Gaļas plate no pašu gatavotām ruletēm un marinētiem dārzeņiem
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Vistas gaļas kotlete
  • Cūkgaļas karbonāde kraukšķīgā panējumā
  • Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
  • Sautēti kāposti
  • Saldkrējuma mērce

Deserts:

  • Biezpiena krēms ar zemeņu mērci

vai

  • Aveņu krēms ar vaniļas mērci

Dzērieni:

  • Tēja / kafija
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei – 19.30 EUR no personas

Papildus pie kafijas iespēja izvēlēties kliņģeri vai plātsmaizi. Cena atkarīga no izvēlētā produkta.

Telpu īre – 1.stāva mazā banketu zāle- 50 ( 3h ). Līdz 25 personām.

  • Par katru nākamo stundu darba laikā- 15 EUR.

Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 70 EUR ( 3h ). Līdz 50 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 20 EUR.

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle -​ 70 EUR ( 3h ). Līdz 50 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā- 25 EUR.

Korķa nauda 1.50 EUR ar PVN no personas. Ziedi 10-15 EUR.
Apkalpošana: līdz 30 personām 65 EUR, līdz 40 personām 85 EUR, 50+ personas 110 EUR.

Visas cenas norādītas ar PVN.

ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.3

Jubilejas galds

Sagaidīšanas dzēriens pēc izvēles:

  • Šampanieša glāze
    vai
  • Mājas vīns
    vai
  • Sula

Aukstās uzkodas:

  • Garšvielās gatavotas liellopa gaļas salāti ar dārzeņiem majonēzes mērcē
  • Lapu-dārzeņu salāti ar medus-sinepju aizdaru un karamelizētu Sierštelle sieru
  • Lauku zaļumu plate ar zaļumu mērcīti
  • Sierštelle siera plate ar mērcītēm
  • Gaļas plate no pašu gatavotām ruletēm un marinētiem dārzeņiem
  • Baltā zivs cepta kraukšķīgā panējumā, pasniegta ar čilli mērci
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Baltās zivs veltnītis ar sviestā ceptiem spinātiem un kūpin. Sierštelles sieru
  • Cāļa gaļas veltnis ar sieru un burkāniem
  • Cūkgaļas fileja bekona kažociņā ar sinepju mērci
  • Medus – sinepju marinādē cepti sakņaugi
  • Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
  • Baltvīna mērce
  • Kausētā siera mērce

Deserts:

  • Creme brulē ar svaigām ogām

Dzērieni:

  • Tēja / kafija
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei 29.80 EUR no personas

Papildus pie kafijas iespēja izvēlēties kliņģeri vai plātsmaizi. Cena atkarīga no izvēlētā produkta.

Telpu īre – 1.stāva banketu mazā zāle – 65 EUR ( 4h ). Līdz 25 personām.

  • Par papildus stundu darba laikā – 15 EUR.
  • Par papildus stundu ārpus darba laikā – 20 EUR.

Telpu īre – 1.stāva banketu zāle -90 EUR( 4h ). Līdz 50 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25 EUR.
  • Par katru papildus stundu ārpus darba laika – 30 EUR.

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle -​ 90 EUR ar PVN ( 4h ). Līdz 50 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 30 EUR. 
  • Par papildus stundu ārpus darba laika – 35 EUR

Korķa nauda 1.5 EUR no personas. Ziedi, 1 vāze 2 EUR.

Apkalpošana: līdz 30 personām 80 EUR, līdz 40 personām 100 EUR. 50+ personas 120 EUR.

Visas cenas norādītas ar PVN.


Apkalpošana no 70.00-140.00 EUR  ar  PVN (atkarīgs no personu skaita)

ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.2

Jubilejas galds

Sagaidīšanas dzēriens pēc izvēles:

  • Šampanieša glāze
    vai
  • Mājas vīns
    vai
  • Sula

Aukstās uzkodas:

  • Lapu – dārzeņu salāti ar medus-sinepju aizdaru un karamelizētu SierŠtelles sieru
  • Garšvielās gatavotas liellopa gaļas salāti ar dārzeņiem majonēzes mērcē
  • SierŠtelle siera plate ar mērcītēm
  • Gaļas plate no pašu gatavotām ruletēm ar marinētiem dārzeņiem
  • Baltā zivs cepta kraukšķīgā panējumā, pasniegta ar čilli mērci
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Panko vistas gaļas veltnītis ar Sierštelle sieru
  • Cūkgaļas fileja bekona kožociņā ar sinepju mērci
  • Krasnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
  • Medus – sinepju marinādē cepti sakņaugi
  • Baltvīna mērce
  • Kausētā siera mērce

Deserts:

  • Panna Cotta ar zemeņu mērci

vai

  • Biezpiena krēms ar zemeņu mērci

Dzērieni:

  • Tēja / kafija
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei 26.65 EUR no personas

Papildus pie kafijas iespēja izvēlēties kliņģeri vai plātsmaizi. Cena atkarīga no izvēlētā produkta.

Telpu īre – 1.stāva banketu mazā zāle – 65 EUR ( 4h ). Līdz 25 personām.

  • Par papildus stundu darba laikā – 15 EUR.
  • Par papildus stundu ārpus darba laikā – 20 EUR.

Telpu īre – 1.stāva banketu zāle -90.00 EUR( 4h ). Līdz 50 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25 EUR.
  • Par katru papildus stundu ārpus darba laika – 30 EUR.

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle -​ 90 EUR ar PVN ( 4h ). Līdz 50 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 30 EUR. 
  • Par papildus stundu ārpus darba laika – 35 EUR.

Korķa nauda 1.5 EUR no personas. Ziedi, 1 vāze 2 EUR.

Apkalpošana: līdz 30 personām 80 EUR, līdz 40 personām 100 EUR. 50+ personas 120 EUR.

Visas cenas norādītas ar PVN.

Gaļas salāti sāļajā tartaletē