Uzkodu pasūtījums

Bēru mielasts

Jubilejas mielasts

Konditorejas pieprasījums

Pasūtījumi tiek pieņemti:
Elektroniskie no pirmdienas līdz piekdienai 8:00-17:00
Telefoniski no pirmdienas līdz piekdienai 7:30-18:00, Sestdienās 8:00-17:00, Tel. nr. 65055208

ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.3

Bēru mielasts

Tradicionālais bēru mielasta sākums:

  • Glāze mājas vīna
  • Mini dzērveņu groziņš ar šokolādes krēmu
  • Cāļa gaļas buljons ar svaigiem garšaugiem un lapu mīklas buljona pīrādziņu

Aukstās uzkodas:

  • Rosols ar kūpinātu cūkgaļu
  • Zaļo lapu salāti medus – sinepju aizdarā ar cietā siera drumstalām
  • Svaigu kāpostu salmiņi ar gurķi zalūmu-eļļas mērcē
  • Baltā zivs cepta kraukšķīgā panējumā, pasniegta ar mērci
  • Gaļas plate no pašu gatavotām ruletēm ar marinētiem dārzeņiem
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Cūkgaļas karbonāde kraukšķīgā panējumā
  • Baltās zivs fileja cepta zaļumu – siera garozā
  • Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
  • Sautēti kāposti
  • Saldkrējuma mērce

Deserts:

  • Svaigi cepts ābolu – marmelādes kliņģeris
    vai
  • Deserts pēc izvēles: Aveņu krēms ar vaniļas mērci / Panna Cotta ar zemeņu mērci / Šokolādes Panna Cotta ar zemeņu mērci

Dzērieni:

  • Tēja / kafija
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei – 20.90 ar PVN no personas

Telpu īre – 1.stāva banketu mazā zāle – 45.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 20 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar PVN


Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 70.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 50.personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar PVN

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle -​ 75.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 60 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar PVN

Korķa nauda 1.50 EUR ar PVN no personas.
Apkalpošana no 60.00-120.00 EUR  ar  PVN, apkalpošanas maksa tiek aprēķināta no viesu skaita.

ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.2

Bēru mielasts

Tradicionālais bēru mielasta sākums:

  • Glāze mājas vīna
  • Mini dzērveņu groziņš ar šokolādes krēmu
  • Cāļa gaļas buljons ar svaigiem garšaugiem un lapu mīklas buljona pīrādziņu

Aukstās uzkodas:

  • Rosols ar kūpinātu cūkgaļu
  • Svaigu kāpostu salmiņi ar gurķi zaļumu – eļļas mērcē
  • Baltā zivs cepta kraukšķīgā panējumā, pasniegta ar mērci
  • Gaļas plate ar marinētiem dārzeņiem (Vistas rulete ar brokoļiem un sieru, tradicionālā,
  • Ogres rulete, marinētu dārzeņu izlase)
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Cāļa krūtiņas karbonāde sacepta putotā oliņā
  • Cūkgaļas veltnis ar SierŠtelle sieru
  • Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
  • Sautēti kāposti
  • Saldkrējuma mērce

Deserts:

  • Svaigi cepts ābolu – marmelādes kliņģeris vai
  • Deserts pēc izvēles: Biezpiena krēms ar zemeņu mērci / Banānu – kafijas krēms ar ogu ķīseli / Panna Cotta ar zemeņu mērci

Dzērieni:

  • Tēja / kafija
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei – 17.90 EUR ar PVN no personas

Telpu īre – 1.stāva mazā banketu zāle- 45.00 ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 20 personām.

  • Par katru nākamo stundu darba laikā- 25.00 EUR, ar PVN

Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 70.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 50.personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar PVN

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle -​ 75.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 60 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā- 25.00 EUR, ar PVN

Korķa nauda 1.50 EUR ar PVN no personas.
Apkalpošana no 60.00-120.00 EUR  ar PVN, apkalpošanas maksa tiek apreiķināta no viesu skaita.

ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.1

Bēru mielasts

Tradicionālais bēru mielasta sākums:

  • Glāze mājas vīna
  • Mini dzērveņu groziņš ar šokolādes krēmu
  • Cāļa gaļas buljons ar svaigiem garšaugiem un lapu mīklas buljona pīrādziņu

Aukstās uzkodas:

  • Rosols ar kūpinātu cūkgaļu
  • Svaigu kāpostu salmiņi ar gurķi zaļumu – eļļas mērcē
  • Gaļas plate no pašu gatavotām ruletēm un marinētiem dārzeņiem
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Vistas gaļas kotlete
  • Cūkgaļas karbonāde kraukšķīgā panējumā
  • Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
  • Sautēti kāposti vai sacepti sakņaugi
  • Saldkrējuma mērce

Deserts:

  • Svaigi cepts ābolu – marmelādes kliņģeris

Dzērieni:

  • Tēja / kafija
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei – 15.90 EUR ar PVN no personas

Telpu īre- 1.stāva mazā banketu zāle-45.00 ar PVN(līdz 3 stundām). Līdz 20.personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar  PVN

Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 70.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 50.personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar  PVN

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle -​ 75.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 60 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar PVN

Korķa nauda 1.50 EUR ar PVN no personas.
Apkalpošana no 60.00-120.00  EUR ar PVN
, apkalpošanas maksa tiek aprēķināta no viesu skaita.

ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.3

Jubilejas galds

Sagaidīšanas dzēriens pēc izvēles:

  • Šampanieša glāze
    vai
  • Mājas vīns
    vai
  • Sula

Aukstās uzkodas:

  • Lapu-dārzeņu salāti ar medus-sinepju aizdaru un karameliz.Sierštelle sieru
  • Garšvielās gatavotas liellopa gaļas salāti ar dārzeņiem majonēzes mērcē
  • Sierštelle siera plate ar mērcītēm
  • Gaļas plate no pašu gatavotām ruletēm ar marinētiem dārzeņiem
  • Baltās zivs gabaliņi sacepti kraukšķīgā panējumā ar saldskābo čilli mērci
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Panko vistas gaļas veltnītis ar Sierštelle sieru
  • Cūkgaļas fileja bekonā-sinepju mērcē
  • Rozmarīnā cepti kartupeļi
  • Sacepti sakņaugi
  • Kausētā siera mērce

Deserts:

  • Creme brulē ar svaigām ogām porc.
    *Pēc papildus pasūtījuma iespējams pasūtīt arī kūkas vai torti / papildus maksa

Dzērieni:

  • Tēja / kafija porc.
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei -24.90 EUR ar PVN no personas

Telpu īre – 1.stāva banketu mazā zāle – 60.00 EUR ar PVN (līdz 4 stundām). Līdz 20 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 15.00 EUR ar PVN,
  • Par katru papildus stundu ārpus darba laika – 20 EUR ar PVN.

Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 90.00 EUR ar PVN (līdz 4 stundām). Līdz 50 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR ar PVN,
  • Par katru papildus stundu ārpus darba laika – 40.00 EUR ar PVN.

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle -​ 100.00 EUR ar PVN (līdz 4 stundām). Līdz 60 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 ar PVN,
  • Par papildus stundu ārpus darba laika – 40.00 EUR ar PVN

Korķa nauda 2.00 EUR ar PVN no personas.
Apkalpošana no 70.00-140.00 EUR  ar  PVN (atkarīgs no personu skaita)

ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.2

Jubilejas galds

Sagaidīšanas dzēriens pēc izvēles:

  • Šampanieša glāze
    vai
  • Mājas vīns
    vai
  • Sula

Aukstās uzkodas:

  • Lapu – dārzeņu salāti ar medus-sinepju aizdaru un karameliz. SierŠtelles sieru
  • Garšvielās gatavotas liellopa gaļas salāti ar dārzeņiem majonēzes mērcē
  • Lauku zaļumu plate ar mērcītēm
  • SierŠtelle siera plate ar mērcītēm
  • Gaļas plate no pašu gatavotām ruletēm ar marinētiem dārzeņiem
  • Baltās zivs gabaliņi sacepti kraukšķīgā panējumā ar saldskābo- čillī mērci
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Cāļa gaļas veltnis ar sieru un burkāniem
  • Tilapijas fileja sacepta baltvīna mērcē ar sīpoliem
  • Rozmarīnā cepti kartupeļi
  • Sacepti sakņaugi
  • Kausētā siera mērce

Deserts:

  • Panna Cotta ar zemeņu mērci
  • *Pēc papildus pasūtījuma iespējams pasūtīt arī kūkas vai torti / papildus maksa

Dzērieni:

  • Tēja / kafija porc.
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei – 22.90 EUR ar PVN no personas

Telpu īre – 1.stāva banketu mazā zāle – 60.00 EUR ar PVN (līdz 4 stundām). Līdz 20 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 15.00 EUR ar PVN,
  • Par katru papildus stundu ārpus darba laika – 20.00 EUR ar PVN

Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 90.00 EUR ar PVN (līdz 4 stundām). Līdz 50 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR ar PVN,
  • Par katru papildus stundu ārpus darba laika – 40.00 EUR ar PVN

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle – 100.00 ar PVN (līdz 4 stundām). Līdz 60 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 ar PVN
  • Par papildus stundu ārpus darba laika – 40.00 EUR ar PVN

Korķa nauda 2.00 EUR ar PVN no personas.
Apkalpošana no 70.00-140.00 EUR  ar  PVN, apkalpšanas maksa tiek aprēķināta no viesu skaita.

Bifeļu mocarellas bumbiņa uz cukurzirņu biezeņa sāļajā tartaletē