Bēru mielasts ēdienkarte nr. 3
ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.3
Bēru mielasts
Tradicionālais bēru mielasta sākums:
- Glāze mājas vīna
- Mini dzērveņu groziņš ar šokolādes krēmu
- Cāļa gaļas buljons ar svaigiem garšaugiem un lapu mīklas buljona pīrādziņu
Aukstās uzkodas:
- Rosols ar kūpinātu cūkgaļu
- Zaļo lapu salāti medus – sinepju aizdarā ar cietā siera drumstalām
- Svaigu kāpostu salmiņi ar gurķi zalūmu-eļļas mērcē
- Baltā zivs cepta kraukšķīgā panējumā, pasniegta ar mērci
- Gaļas plate no pašu gatavotām ruletēm ar marinētiem dārzeņiem
- Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu
Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):
- Cūkgaļas karbonāde kraukšķīgā panējumā
- Baltās zivs fileja cepta zaļumu – siera garozā
- Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
- Sautēti kāposti
- Saldkrējuma mērce
Deserts:
- Svaigi cepts ābolu – marmelādes kliņģeris
vai - Deserts pēc izvēles: Aveņu krēms ar vaniļas mērci / Panna Cotta ar zemeņu mērci / Šokolādes Panna Cotta ar zemeņu mērci
Dzērieni:
- Tēja / kafija
- Avota ūdens ar citronu
- Ogu morss
Cena šādai ēdienkartei – 20.90 ar PVN no personas
Telpu īre – 1.stāva banketu mazā zāle – 45.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 20 personām.
- Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar PVN
Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 70.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 50.personām.
- Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar PVN
Telpu īre – 2.stāva banketu zāle - 75.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 60 personām.
- Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar PVN
Korķa nauda 1.50 EUR ar PVN no personas.
Apkalpošana no 60.00-120.00 EUR ar PVN, apkalpošanas maksa tiek aprēķināta no viesu skaita.