Bēru mielasts ēdienkarte nr. 2
ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.2
Bēru mielasts
Tradicionālais bēru mielasta sākums:
- Glāze mājas vīna
- Mini dzērveņu groziņš ar šokolādes krēmu
- Cāļa gaļas buljons ar svaigiem garšaugiem un lapu mīklas buljona pīrādziņu
Aukstās uzkodas:
- Rosols ar kūpinātu cūkgaļu
- Svaigu kāpostu salmiņi ar gurķi zaļumu – eļļas mērcē
- Baltā zivs cepta kraukšķīgā panējumā, pasniegta ar mērci
- Gaļas plate ar marinētiem dārzeņiem (Vistas rulete ar brokoļiem un sieru, tradicionālā,
- Ogres rulete, marinētu dārzeņu izlase)
- Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu
Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):
- Cāļa krūtiņas karbonāde sacepta putotā oliņā
- Cūkgaļas veltnis ar SierŠtelle sieru
- Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
- Sautēti kāposti
- Saldkrējuma mērce
Deserts:
- Svaigi cepts ābolu – marmelādes kliņģeris vai
- Deserts pēc izvēles: Biezpiena krēms ar zemeņu mērci / Banānu – kafijas krēms ar ogu ķīseli / Panna Cotta ar zemeņu mērci
Dzērieni:
- Tēja / kafija
- Avota ūdens ar citronu
- Ogu morss
Cena šādai ēdienkartei – 17.90 EUR ar PVN no personas
Telpu īre – 1.stāva mazā banketu zāle- 45.00 ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 20 personām.
- Par katru nākamo stundu darba laikā- 25.00 EUR, ar PVN
Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 70.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 50.personām.
- Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar PVN
Telpu īre – 2.stāva banketu zāle - 75.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 60 personām.
- Par katru papildus stundu darba laikā- 25.00 EUR, ar PVN
Korķa nauda 1.50 EUR ar PVN no personas.
Apkalpošana no 60.00-120.00 EUR ar PVN, apkalpošanas maksa tiek apreiķināta no viesu skaita.