Uzkodu pasūtījums

Bēru mielasts

Jubilejas mielasts

Konditorejas pieprasījums

Pasūtījumi tiek pieņemti:
Elektroniskie no pirmdienas līdz piekdienai 8:00-17:00
Telefoniski no pirmdienas līdz piekdienai 7:30-18:00, Sestdienās 8:00-17:00, Tel. nr. 65055208

ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.3

Bēru mielasts

Tradicionālais bēru mielasta sākums:

  • Glāze mājas vīna
  • Mini dzērveņu groziņš ar šokolādes krēmu
  • Cāļa gaļas buljons ar svaigiem garšaugiem un lapu mīklas buljona pīrādziņu

Aukstās uzkodas:

  • Rosols ar kūpinātu cūkgaļu
  • Zaļo lapu salāti medus – sinepju aizdarā ar cietā siera drumstalām
  • Svaigu kāpostu salmiņi ar gurķi zalūmu-eļļas mērcē
  • Baltā zivs cepta kraukšķīgā panējumā, pasniegta ar mērci
  • Gaļas plate no pašu gatavotām ruletēm ar marinētiem dārzeņiem
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Cūkgaļas karbonāde kraukšķīgā panējumā
  • Baltās zivs fileja cepta zaļumu – siera garozā
  • Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
  • Sautēti kāposti
  • Saldkrējuma mērce

Deserts:

  • Svaigi cepts ābolu – marmelādes kliņģeris
    vai
  • Deserts pēc izvēles: Aveņu krēms ar vaniļas mērci / Panna Cotta ar zemeņu mērci / Šokolādes Panna Cotta ar zemeņu mērci

Dzērieni:

  • Tēja / kafija
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei – 20.90 ar PVN no personas

Telpu īre – 1.stāva banketu mazā zāle – 45.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 20 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar PVN


Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 70.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 50.personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar PVN

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle -​ 75.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 60 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar PVN

Korķa nauda 1.50 EUR ar PVN no personas.
Apkalpošana no 60.00-120.00 EUR  ar  PVN, apkalpošanas maksa tiek aprēķināta no viesu skaita.

ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.2

Bēru mielasts

Tradicionālais bēru mielasta sākums:

  • Glāze mājas vīna
  • Mini dzērveņu groziņš ar šokolādes krēmu
  • Cāļa gaļas buljons ar svaigiem garšaugiem un lapu mīklas buljona pīrādziņu

Aukstās uzkodas:

  • Rosols ar kūpinātu cūkgaļu
  • Svaigu kāpostu salmiņi ar gurķi zaļumu – eļļas mērcē
  • Baltā zivs cepta kraukšķīgā panējumā, pasniegta ar mērci
  • Gaļas plate ar marinētiem dārzeņiem (Vistas rulete ar brokoļiem un sieru, tradicionālā,
  • Ogres rulete, marinētu dārzeņu izlase)
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Cāļa krūtiņas karbonāde sacepta putotā oliņā
  • Cūkgaļas veltnis ar SierŠtelle sieru
  • Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
  • Sautēti kāposti
  • Saldkrējuma mērce

Deserts:

  • Svaigi cepts ābolu – marmelādes kliņģeris vai
  • Deserts pēc izvēles: Biezpiena krēms ar zemeņu mērci / Banānu – kafijas krēms ar ogu ķīseli / Panna Cotta ar zemeņu mērci

Dzērieni:

  • Tēja / kafija
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei – 17.90 EUR ar PVN no personas

Telpu īre – 1.stāva mazā banketu zāle- 45.00 ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 20 personām.

  • Par katru nākamo stundu darba laikā- 25.00 EUR, ar PVN

Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 70.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 50.personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar PVN

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle -​ 75.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 60 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā- 25.00 EUR, ar PVN

Korķa nauda 1.50 EUR ar PVN no personas.
Apkalpošana no 60.00-120.00 EUR  ar PVN, apkalpošanas maksa tiek apreiķināta no viesu skaita.

ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.1

Bēru mielasts

Tradicionālais bēru mielasta sākums:

  • Glāze mājas vīna
  • Mini dzērveņu groziņš ar šokolādes krēmu
  • Cāļa gaļas buljons ar svaigiem garšaugiem un lapu mīklas buljona pīrādziņu

Aukstās uzkodas:

  • Rosols ar kūpinātu cūkgaļu
  • Svaigu kāpostu salmiņi ar gurķi zaļumu – eļļas mērcē
  • Gaļas plate no pašu gatavotām ruletēm un marinētiem dārzeņiem
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Vistas gaļas kotlete
  • Cūkgaļas karbonāde kraukšķīgā panējumā
  • Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
  • Sautēti kāposti vai sacepti sakņaugi
  • Saldkrējuma mērce

Deserts:

  • Svaigi cepts ābolu – marmelādes kliņģeris

Dzērieni:

  • Tēja / kafija
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei – 15.90 EUR ar PVN no personas

Telpu īre- 1.stāva mazā banketu zāle-45.00 ar PVN(līdz 3 stundām). Līdz 20.personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar  PVN

Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 70.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 50.personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar  PVN

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle -​ 75.00 EUR ar PVN (līdz 3 stundām). Līdz 60 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR, ar PVN

Korķa nauda 1.50 EUR ar PVN no personas.
Apkalpošana no 60.00-120.00  EUR ar PVN
, apkalpošanas maksa tiek aprēķināta no viesu skaita.

ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.3

Jubilejas galds

Sagaidīšanas dzēriens pēc izvēles:

  • Šampanieša glāze
    vai
  • Mājas vīns
    vai
  • Sula

Aukstās uzkodas:

  • Lapu-dārzeņu salāti ar medus-sinepju aizdaru un karameliz.Sierštelle sieru
  • Garšvielās gatavotas liellopa gaļas salāti ar dārzeņiem majonēzes mērcē
  • Sierštelle siera plate ar mērcītēm
  • Gaļas plate no pašu gatavotām ruletēm ar marinētiem dārzeņiem
  • Baltās zivs gabaliņi sacepti kraukšķīgā panējumā ar saldskābo čilli mērci
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Panko vistas gaļas veltnītis ar Sierštelle sieru
  • Cūkgaļas fileja bekonā-sinepju mērcē
  • Rozmarīnā cepti kartupeļi
  • Sacepti sakņaugi
  • Kausētā siera mērce

Deserts:

  • Creme brulē ar svaigām ogām porc.
    *Pēc papildus pasūtījuma iespējams pasūtīt arī kūkas vai torti / papildus maksa

Dzērieni:

  • Tēja / kafija porc.
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei -24.90 EUR ar PVN no personas

Telpu īre – 1.stāva banketu mazā zāle – 60.00 EUR ar PVN (līdz 4 stundām). Līdz 20 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 15.00 EUR ar PVN,
  • Par katru papildus stundu ārpus darba laika – 20 EUR ar PVN.

Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 90.00 EUR ar PVN (līdz 4 stundām). Līdz 50 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR ar PVN,
  • Par katru papildus stundu ārpus darba laika – 40.00 EUR ar PVN.

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle -​ 100.00 EUR ar PVN (līdz 4 stundām). Līdz 60 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 ar PVN,
  • Par papildus stundu ārpus darba laika – 40.00 EUR ar PVN

Korķa nauda 2.00 EUR ar PVN no personas.
Apkalpošana no 70.00-140.00 EUR  ar  PVN (atkarīgs no personu skaita)

ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS Nr.2

Jubilejas galds

Sagaidīšanas dzēriens pēc izvēles:

  • Šampanieša glāze
    vai
  • Mājas vīns
    vai
  • Sula

Aukstās uzkodas:

  • Lapu – dārzeņu salāti ar medus-sinepju aizdaru un karameliz. SierŠtelles sieru
  • Garšvielās gatavotas liellopa gaļas salāti ar dārzeņiem majonēzes mērcē
  • Lauku zaļumu plate ar mērcītēm
  • SierŠtelle siera plate ar mērcītēm
  • Gaļas plate no pašu gatavotām ruletēm ar marinētiem dārzeņiem
  • Baltās zivs gabaliņi sacepti kraukšķīgā panējumā ar saldskābo- čillī mērci
  • Svaigi cepta pašgatavota maizīte ar sviestiņu

Pamatēdiens (tiek pasniegts uz koplietošanas traukiem):

  • Cāļa gaļas veltnis ar sieru un burkāniem
  • Tilapijas fileja sacepta baltvīna mērcē ar sīpoliem
  • Rozmarīnā cepti kartupeļi
  • Sacepti sakņaugi
  • Kausētā siera mērce

Deserts:

  • Panna Cotta ar zemeņu mērci
  • *Pēc papildus pasūtījuma iespējams pasūtīt arī kūkas vai torti / papildus maksa

Dzērieni:

  • Tēja / kafija porc.
  • Avota ūdens ar citronu
  • Ogu morss

Cena šādai ēdienkartei – 22.90 EUR ar PVN no personas

Telpu īre – 1.stāva banketu mazā zāle – 60.00 EUR ar PVN (līdz 4 stundām). Līdz 20 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 15.00 EUR ar PVN,
  • Par katru papildus stundu ārpus darba laika – 20.00 EUR ar PVN

Telpu īre – 1.stāva banketu zāle – 90.00 EUR ar PVN (līdz 4 stundām). Līdz 50 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 EUR ar PVN,
  • Par katru papildus stundu ārpus darba laika – 40.00 EUR ar PVN

Telpu īre – 2.stāva banketu zāle – 100.00 ar PVN (līdz 4 stundām). Līdz 60 personām.

  • Par katru papildus stundu darba laikā – 25.00 ar PVN
  • Par papildus stundu ārpus darba laika – 40.00 EUR ar PVN

Korķa nauda 2.00 EUR ar PVN no personas.
Apkalpošana no 70.00-140.00 EUR  ar  PVN, apkalpšanas maksa tiek aprēķināta no viesu skaita.

Banketi

Banketi uz vietas un izbraukumos

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea comm.

Svinību mielasti

Bēru mielasti

Uzkodas

Jautājumu gadījumā zvani!

Banketu piedāvājumi
26690077

Gastronomija, konditoreja Kafejnīca
65 055 208